Uitgestrekte zee van informatie!

Antwoorden op onze meest gestelde vragen

Bij U Break I Fix - Afspraken voor reparaties in de winkel kunnen al binnen 15 minuten worden voltooid, afhankelijk van de beschikbaarheid van de benodigde onderdelen en de complexiteit van de reparatie. Over het algemeen streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk af te ronden!

Wij Komen Naar Jou - We komen aan op jouw huis of werkplek om de reparatie ter plaatse uit te voeren. Als je op deze manier een reparatie boekt, zou deze niet langer dan 60 minuten moeten duren.

Verzending Per Post - Zodra je een reparatie boekt, gaan wij aan de slag. Alle benodigde onderdelen worden besteld en gereserveerd, zodat we direct kunnen beginnen zodra we jouw apparaat ontvangen in ons reparatiecentrum. We zijn er trots op dat 90% van de reparaties die via onze Verzending Per Post Service worden geboekt, dezelfde werkdag worden ontvangen, gerepareerd, getest en teruggestuurd naar jou als klant. Dit betekent dat je jouw gerepareerde apparaat al binnen 72 uur terug in handen hebt, vanaf het moment dat je het opstuurt.


We repareren al vele jaren apparaten - we begrijpen dat communicatie met de klant essentieel is om een ​​ongeëvenaarde service te kunnen bieden. We hebben een speciaal ontworpen systeem om u automatisch bij elke stap op de hoogte te houden via e-mail en sms. Dit zijn realtime updates, zodat u samen met onze klantaccountmanagers op de hoogte wordt gehoude

Apparaten beheersen nu alles, we begrijpen dat u het bedrijf moet vertrouwen dat tijdens uw afwezigheid met het apparaat omgaat, we hebben speciale maatregelen genomen en de juiste systemen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat al uw gevoelige gegevens te allen tijde veilig worden bewaard. We raden u altijd aan een back-up van uw apparaat te maken en deze te wissen voor extra veiligheid, maar dit is misschien niet altijd mogelijk. Om het apparaat te testen en onze controles volgens de hoogste standaard te voltooien, hebben we de toegangscode nodig. Deze code is alleen toegankelijk voor uw waarnemend accountmanager en wordt aan niemand anders doorgegeven. Dit wordt bewaard in een beveiligde database om extra veilig te zijn.

Het leven en schema's kunnen lastig zijn, met dit in het achterhoofd hebben we onze klantenservice nog verder geopend - Onze klantenondersteuningslijnen en afspraakservices zijn 7 dagen per week beschikbaar van 10 uur in de ochtend tot 22:00 in de avond  

We hebben het grootste vertrouwen in al onze reparatieservices. 90 dagen garantie is van toepassing op alle uitgevoerde reparaties, met uitzondering van reparaties met vloeistofschade. We kibbelen niet over garantieclaims, maar we moeten benadrukken dat de garantie nietig is als er na de reparatiedatum cosmetische schade aan het apparaat wordt getoond. Als u niet zeker weet of de schade er al was voordat de oorspronkelijke reparatie werd uitgevoerd, neem dan contact met ons op, want we maken voor en na foto's van elk gerepareerd apparaat. Deze afbeeldingen worden vervolgens in uw account opgeslagen voor snelle en gemakkelijke toegang voor het geval we ooit de garantieboeking moeten beoordelen.

Kortom - JA! We hebben een volledig klantenserviceteam klaarstaan ​​om u te helpen met uw verzoeken en zijn 7 dagen per week beschikbaar tussen 10 uur in de ochtend en 22:00 uur in de avond.

U kunt up-to-date informatie krijgen over de nieuwste prijzen en beschikbaarheid van services in uw regio. - Bestaande klant? Zij kunnen u actuele informatie geven over de status van uw reparatieproces.

Wij bieden een uitstekende service en reparatie van hoge kwaliteit, evenals een breed scala aan accessoires en producten die voldoen aan al uw mobiele behoeften. Bovendien hebben we een toegewijd en deskundig team van medewerkers dat altijd klaar staat om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten altijd voorop.